Loading...
Νο 30 - Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας

Νο 30 - Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας

Αριθμ.Πρωτοκ.: 8148

Θεσσαλονίκη, 13 Απριλίου 2023

 

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου στη συνεδρίαση της 12/4/2023 αποφάσισε την προκήρυξη της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης την Κυριακή 30/4/2023, ώρα 17:00μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου, Φιλικής Εταιρίας 13. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία θα επαναληφθεί την Τετάρτη 3/5/2023, ώρα 17:00μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου.
Σε περίπτωση που δεν υπάρξει πάλι απαρτία η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης το Σάββατο 6/5/2023, ώρα 10:30π.μ. στη Θεσσαλονίκη, στο Ξενοδοχείο Holiday Inn (Μοναστηρίου 8, τηλ. 2310 563.100), αλλά και την ίδια ημέρα και ώρα με χρήση ηλεκτρονικών μέσων για τους συναδέλφους – μέλη μας που επιθυμούν να συμμετέχουν στη διαδικασία από απόσταση. Για τη δεύτερη περίπτωση, σε επόμενη ανακοίνωσή μας θα γνωστοποιηθεί ο ακριβής τρόπος και τα βήματα που θα πρέπει να γίνουν καθώς και ο σύνδεσμος για την σύνδεση.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι :

1. Απολογισμός και Προγραμματισμός Δράσης Δ.Σ
2. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού και Οικονομικού Προϋπολογισμού.

Συνάδελφοι,

Μέσα από τον Σύλλογό μας, τον Ενωτικό Σύλλογο Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς δίνουμε μήνυμα αντίστασης και προοπτικής. Σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο σκηνικό, με τους εργαζόμενους να βιώνουν τις συνεχείς επιθέσεις εργοδοσίας και κυβέρνησης ενάντια σε ότι απέμεινε από τα εργασιακά δικαιώματα και να ζουν σε πλήρη αβεβαιότητα για το μέλλον με το κλείσιμο καταστημάτων και τις αποσχίσεις, ο Σύλλογός μας αποτελεί πόλο αντίστασης και συνδετικό κρίκο που μπορεί να διαμορφώσει το πλαίσιο εκείνων των προτάσεων που θα κατοχυρώνουν το σεβασμό των εργασιακών μας σχέσεων και τη διασφάλιση του επαγγελματικού μας μέλλοντος.

Στην Γενική μας Συνέλευση το Σάββατο 6/5/2023, διαμορφώνουμε τις προτάσεις μας, ενημερωνόμαστε για την πορεία των θεμάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας, δυναμώνουμε την ενότητά μας.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν όλα τα ταμειακά ενήμερα μέλη.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής θα επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του Συλλόγου στην Θεσσαλονίκη. Παράλληλα στέλνονται σε όλους τους συναδέλφους δηλώσεις συμμετοχής.
Οι ενδιαφερόμενοι που θα λάβουν μέρος στην Συνέλευση πρέπει να αποστείλουν τις δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο μέχρι την Τρίτη 25 / 04 / 2023 για να γίνουν έγκαιρα οι κρατήσεις των δωματίων.

Συνάδελφοι,

Έχουν παρατηρηθεί κατά καιρούς περιπτώσεις κακής συνεννόησης συναδέλφων και λανθασμένης αποστολής αιτήσεων κράτησης δωματίων. Επειδή οι τιμές των δωματίων είναι ιδιαίτερα υψηλές και τα δωμάτια για τη διανυκτέρευση του Σάββατου 6/5/2023 είναι ελάχιστα λόγω εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη, θα παρακαλούσαμε τους συναδέλφους να κάνουν έγκαιρα τον προγραμματισμό τους ώστε να μην παρατηρηθούν είτε αδυναμία εξεύρεσης δωματίων είτε μετέπειτα ακυρώσεις με άμεση συνέπεια την άσκοπη χρέωση του Συλλόγου μας.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βοηθήσουμε στα πλαίσια του περιορισμού των εξόδων του Συλλόγου μας, που υπενθυμίζουμε δεν έχει καμιά βοήθεια ή επιχορήγηση από πουθενά αλλού πλην των μελών του, επιλέγοντας όσον αφορά τη μετακίνησή μας τον πλέον οικονομικό τρόπο ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.

Για το λόγο αυτό καλό είναι, όσον αφορά ειδικά την έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων, αυτή να πραγματοποιείται το νωρίτερο ώστε να εξασφαλίζονται οι καλύτερες τιμές.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος    Ο Γ.Γραμματέας
Γ.Γουγούλης       Μ.Τσιμρόγλου

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Newsletter