Loading...
Νο 42 - Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας 11.5.2024

Νο 42 - Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας 11.5.2024

Αριθμ.Πρωτοκ.: 8202                                                                                                                                                                                               Θεσσαλονίκη, 18 Απριλίου 2024

ΕΤΗΣΙΑ   ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου, όπως σας γνωστοποιήσαμε και στο προηγούμενο email μας, στη συνεδρίαση της 12/3/2024 αποφάσισε την προκήρυξη της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 1/5/2024, ώρα 17:00μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου, Φιλικής Εταιρίας 13. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία θα επαναληφθεί την Τρίτη 7/5/2024, ώρα 17:00μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει πάλι απαρτία η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης το Σάββατο 11/5/2024, ώρα 10:30π.μ. στη Θεσσαλονίκηστο Ξενοδοχείο Holiday Inn (Μοναστηρίου 8, τηλ. 2310 563100), αλλά και την ίδια ημέρα και ώρα με χρήση ηλεκτρονικών μέσων για τους συναδέλφους – μέλη μας που επιθυμούν να συμμετέχουν στη διαδικασία από απόσταση. Για τη δεύτερη περίπτωση, σε επόμενη ανακοίνωσή μας θα γνωστοποιηθεί ο ακριβής τρόπος και τα βήματα που θα πρέπει να γίνουν καθώς και οσύνδεσμος για την σύνδεση.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι :

  1. Απολογισμός και Προγραμματισμός Δράσης Δ.Σ.
  2. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού και Οικονομικού Προϋπολογισμού.
  3. Διενέργεια εκλογών και καθορισμός ημερομηνίας και τρόπου διεξαγωγής τους.
  4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια εκλογών.
  5. Επιλογή Δευτεροβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης για εκπροσώπηση στη Γ.Σ.Ε.Ε.

Συνάδελφοι,

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία, με τους εργαζόμενους να βιώνουν τις συνεχείς επιθέσεις εργοδοσίας και κυβέρνησης ενάντια στα εργασιακά τους δικαιώματα και να ζουν σε πλήρη αβεβαιότητα για το μέλλον με τις αναδιαρθρώσεις, το κλείσιμο καταστημάτων και τις αποσχίσεις, ο Σύλλογός μας, ο Ενωτικός Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς, αποτελεί πόλο αντίστασης και συνδετικό κρίκο που μπορεί να διαμορφώσει το πλαίσιο εκείνων των προτάσεων που θα κατοχυρώνουν το σεβασμό των εργασιακών μας σχέσεων και τη διασφάλιση του επαγγελματικού μας μέλλοντος.

Στην Γενική μας Συνέλευση το Σάββατο 11/5/2024, διαμορφώνουμε τις προτάσεις μας, ενημερωνόμαστε για την πορεία των θεμάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας, δυναμώνουμε την ενότητά μας.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

 

Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν όλα τα ταμειακά ενήμερα μέλη.

Οι τρόποι μετάβασης και διαμονής των συναδέλφων από το δίκτυο είναι οι εξής :

Κατ/τα:        Πελοποννήσου, Κρήτης και νησιών.

                   Αεροπορικά εισιτήρια και 2 διανυκτερεύσεις

Κατ/τα:         Νομών Καβάλας, Δράμας, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Καρδίτσας, Βόλου, Ηπείρου, Φλώρινας, Καστοριάς, Πτολεμαΐδας, Κοζάνης, Γρεβενών, Λάρισας.

                   1 διανυκτέρευση (Παρασκευή) με οδοιπορικά

Κατ/τα:         Νομών Ευβοίας, Λιβαδειάς, Αγρινίου, Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου.  

2 διανυκτερεύσεις (Παρασκευή-Σάββατο) ή 1 διανυκτέρευση με οδοιπορικά

Κατ/τα:         Νομών Σερρών, Χαλκιδικής, Ημαθίας, Πιερίας, Πέλλης, Κιλκίς.

                   Οδοιπορικά.

Κατ/τα:         Λεκανοπεδίου Αττικής

Αεροπορικά εισιτήρια χωρίς διανυκτέρευση ή οδοιπορικά (Τρένο, ΚΤΕΛ, αυτοκίνητο) με δύο διανυκτερεύσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η πληρωμή των οδοιπορικών ειδικά όταν πρόκειται για αυτοκίνητο (με διόδια) είναι δυνατή όταν εξυπηρετούνται - εφόσον αυτό είναι εφικτό - δύο συνάδελφοι από την ίδια πόλη.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής θα επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του Συλλόγου στην Θεσσαλονίκη. Παράλληλα στέλνονται σε όλους τους συναδέλφους  Δηλώσεις Συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα λάβουν μέρος στην Συνέλευση πρέπει να αποστείλουν τις δηλώσεις συμμετοχής στο e mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  το αργότερο μέχρι την Τρίτη 30/04/2024 για να γίνουν έγκαιρα οι κρατήσεις των δωματίων.

Συνάδελφοι,

Επειδή οι τιμές των δωματίων είναι ιδιαίτερα υψηλές και τα δωμάτια για τη διανυκτέρευση του Σάββατου 11/5/2024 είναι ελάχιστα λόγω εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη, θα παρακαλούσαμε τους συναδέλφους να κάνουν έγκαιρα τον προγραμματισμό τους ώστε να μην παρατηρηθούν είτε αδυναμία εξεύρεσης δωματίων είτε μετέπειτα ακυρώσεις με άμεση συνέπεια την άσκοπη χρέωση του Συλλόγου μας.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βοηθήσουμε στα πλαίσια του περιορισμού των εξόδων του Συλλόγου μας, που υπενθυμίζουμε δεν έχει καμιά βοήθεια ή επιχορήγηση από πουθενά αλλού πλην των μελών του, επιλέγοντας όσον αφορά τη μετακίνησή μας τον πλέον οικονομικό τρόπο ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.

Για το λόγο αυτό καλό είναι, όσον αφορά ειδικά την έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων, αυτή να πραγματοποιείται το νωρίτερο ώστε να εξασφαλίζονται οι καλύτερες τιμές.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος                  Ο Γ.Γραμματέας

Γ.Γουγούλης                  Μ.Τσιμρόγλου

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Newsletter