Loading...
No 8 - ΕΤΗΣΙΑ  ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

No 8 - ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αριθμ.Πρωτοκ.:7708

Θεσσαλονίκη, 15 Μαρτίου 2018

Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου στη συνεδρίαση της 13/3/2018 αποφάσισε την προκήρυξη της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης την Κυριακή 15/4/2018, ώρα 17:00μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου, Φιλικής Εταιρίας 13. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία θα επαναληφθεί την Τετάρτη 18/4/2018, ώρα 17:00μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει πάλι απαρτία η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21/4/2018, ώρα 10:30π.μ. στη Θεσσαλονίκη, στο Ξενοδοχείο Holiday  Inn (Μοναστηρίου 8, τηλ. 2310 563.100).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι :

1. Απολογισμός και Προγραμματισμός Δράσης Δ.Σ.
2. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού και Οικονομικού Προϋπολογισμού.

 

Συνάδελφοι,

Βρισκόμαστε επί σειρά ετών αντιμέτωποι με συνεχείς επιθέσεις που επιχειρούν να διαλύσουν την εργασία και τη ζωή μας. Επί σειρά ετών, ενωμένοι πάνω στην αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων, δίνουμε μέσα από το Σύλλογό μας, τον Ενωτικό Σύλλογο Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς, μήνυμα αντίστασης και προοπτικής. Συνεχίζουμε καθημερινά την προσπάθεια, αποτελώντας τον πόλο και το συνδετικό κρίκο, που μπορεί να διαμορφώνει προτάσεις και να κατοχυρώνει το σεβασμό του θεσμικού μας πλαισίου.

Στην Γενική μας Συνέλευση το Σάββατο 21/4/2018, διαμορφώνουμε τις προτάσεις μας, ενημερωνόμαστε και αποφασίζουμε για την πορεία όλων των θεμάτων μας, δυναμώνουμε την ενότητά μας.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

 

Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν όλα τα ταμειακά ενήμερα μέλη.

Οι τρόποι μετάβασης και διαμονής των συναδέλφων από το δίκτυο είναι οι εξής :


Κατ/τα: Πελοποννήσου, Κρήτης και νησιών.
            Αεροπορικά εισιτήρια και 2 διανυκτερεύσεις

Κατ/τα: Νομών Καβάλας, Δράμας, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Καρδίτσας, Βόλου, Ηπείρου, Φλώρινας, Καστοριάς, Πτολεμαΐδας, Κοζάνης, Γρεβενών, Λάρισας.
            1 διανυκτέρευση (Παρασκευή) με οδοιπορικά

Κατ/τα: Νομών Ευβοίας, Λιβαδειάς, Αγρινίου, Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου.
            2 διανυκτερεύσεις (Παρασκευή-Σάββατο) ή 1 διανυκτέρευση με οδοιπορικά

Κατ/τα: Νομών Σερρών, Χαλκιδικής, Ημαθίας, Πιερίας, Πέλλης, Κιλκίς.
            Οδοιπορικά.

Κατ/τα: Λεκανοπεδίου Αττικής
            Αεροπορικά εισιτήρια χωρίς διανυκτέρευση ή οδοιπορικά (Τρένο, ΚΤΕΛ, αυτοκίνητο) με δύο διανυκτερεύσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η πληρωμή των οδοιπορικών ειδικά όταν πρόκειται για αυτοκίνητο (με διόδια) θα είναι δυνατή όταν θα εξυπηρετούνται 3 άτομα από την ίδια πόλη.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής θα επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του Συλλόγου στην Θεσσαλονίκη. Παράλληλα στέλνονται σε όλους τους συναδέλφους δηλώσεις συμμετοχής.
Οι ενδιαφερόμενοι που θα λάβουν μέρος στην Συνέλευση πρέπει να αποστείλουν τις δηλώσεις συμμετοχής στα e mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Fax: 2310 229.843 του Συλλόγου το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 11 / 04 / 2018 για να γίνουν έγκαιρα οι κρατήσεις των δωματίων.

Συνάδελφοι,
Έχουν παρατηρηθεί κατά καιρούς περιπτώσεις κακής συνεννόησης συναδέλφων και λανθασμένης αποστολής αιτήσεων κράτησης δωματίων. Επειδή οι τιμές των δωματίων είναι ιδιαίτερα υψηλές, θα παρακαλούσαμε τους συναδέλφους να κάνουν έγκαιρα τον προγραμματισμό τους ώστε να μην παρατηρηθούν είτε αδυναμία εξεύρεσης δωματίων είτε μετέπειτα ακυρώσεις με άμεση συνέπεια την άσκοπη χρέωση του Συλλόγου μας.
Επίσης είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βοηθήσουμε στα πλαίσια του περιορισμού των εξόδων του Συλλόγου μας, που υπενθυμίζουμε δεν έχει καμιά βοήθεια ή επιχορήγηση από πουθενά αλλού πλην των μελών του, επιλέγοντας όσον αφορά τη μετακίνησή μας τον πλέον οικονομικό τρόπο ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος Ο Γ.Γραμματέας
Γ.Γουγούλης Μ.Τσιμρόγλου

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Ο / Η _______________________________________________

 

Κατ/μα / Δ/νση __________________________________________

 

 

Στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα γίνει στις 21.4.2018 θα μεταβώ με

______________________________________________,


(σημειώστε ανάλογα με την περίπτωση, αεροπλάνο, τρένο, ΚΤΕΛ, ή αυτοκίνητο)

 

αριθμός αυτοκινήτου και κάτοχος __________________________________________

(συν/φοι που εξυπηρετούνται με το παραπάνω αυτοκίνητο):

1. _______________________________________

2. _______________________________________

3. _______________________________________

 

και θα διανυκτερεύσω : Παρασκευή 20.4.2018 ____________

Σάββατο 21.4.2018 _____________

 

θα διανυκτερεύσω μαζί με τον/ την _____________________________________

(Θα γράψετε το όνομα του συναδέλφου με τον οποίο θέλετε να μείνετε στο ξενοδοχείο)

Οι δηλώσεις να αποσταλούν στα e mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Fax: 2310 229.843 μέχρι την Τετάρτη 11/4/2018

 

Υπογραφή

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Newsletter